It’s not business. It’s personal.

It's not Business. It's Personal.

Att hålla isär jobb och privatliv, det har aldrig riktigt varit min grej. Att gå till en plats mellan 9-18, göra det man går betalt för, varken mer eller mindre, och sedan lämna det hela dithän. Jag förstår inte människor som fungerar så, även om jag ibland kan avundas dem. Så skönt det måste vara att kunna koppla bort sitt jobb på det sättet.

Fast samtidigt inte.

Jag har haft den otroliga turen att, under större delen av mitt vuxna liv, få arbeta med sådant jag tycker är fantastiskt roligt. Att få ägna dagarna till att känna passion och få utveckla mitt kreativa sinne. Mitt arbete, min karriär, det är en så stor del av mitt liv att jag aldrig skulle kunna separera de två.

Därför kommer jag aldrig att förstå de egenföretagare som använder uttrycket “det är inte personligt, det är affärer”. För mig så sitter de två så tätt sammanbundna att man inte ser var den ena börjar och den andra slutar. Mitt företag är byggt enbart utifrån min passion. Min passion ÄR min person, således är min person mitt företag. Hur det inte är personligt, det förstår inte jag.

Jag vill jobba med människor som känner samma glöd och engagemang inför det de gör, som jag känner varje dag. Den här blandningen av eufori, skräck, glädje och ren och skär passion. Jag vill jobba med människor som litar på att jag vet vad jag gör, som vågar satsa och som inte ser det de gör som bara ett jobb utan som en del av den de är. Något som gör dem till den de är, som gör dem till en större, klokare, mer nyanserad människa.

Det är en sann inspiration för mig. En visionär. En entreprenör.

Be Sociable, Share!
||||| 0 Gilla! |||||

Leave a Comment.