Nytt i Portfolion: SSMX Logo

Nytt i Portfolion: SSMX Logo

SSMX, eller Stockholm Social Media Exchange, är, som ni säkert redan vet, en årlig konferens där vi social media-nördar träffas, lär oss saker, umgås och inspireras. Nästa års konferens äger rum i slutet på januari och jag har nöjet att meddela att jag har skapat logotypen till nästa års upplaga!

Min tanke med logon är att den skulle vara clean och modern, något som känns självklart för en konferens som ligger i framkant i sitt område som SSMX. Och sedan, med fingeravtrycket, tänkte jag att det SSMX, för mig, handlar om att hitta och utveckla sin plats och sitt (personliga) varumärke. Lite som sitt fingeravtryck i branschen.

Läs segerintervjun med mig på SSMX sajt!

SSMX LOGO

Be Sociable, Share!
||||| 0 Gilla! |||||

Leave a Comment.