Pingvin PR blir La Linda PR

lalinda

Just Smile and Wave Boys!

Nu är det nästan ett år sedan jag bestämde mig för att lämna tryggheten av en anställning och testa mina vingar som egen företagare. Det har varit ett härligt, jobbigt, underbart, stressigt och otroligt inspirerande år.

Och nu är det dags för nästa steg. En ny era, if you will. Lagom till 2014 kickar igång byter jag namn på mitt företag och tar farväl av pingvinerna.

Läs vidare för den fulla pressreleasen!

————

Pingvin PR blir La Linda PR

I april 2013 startade Linda Hörnfeldt Pingvin PR, en digital PR-byrå med fokus på digital PR, content marketing och sociala medier.

Nu byter företaget namn.

“Istället för att försöka jobba in ett helt nytt varumärke har jag valt att ta ett steg tillbaka och använda mig av min redan etablerade online- persona, La Linda” säger företagets grundare Linda Hörnfeldt.

Hörnfeldt har drivit sin privata blogg LaLinda.se sedan 2005 och ser företaget som en professionell förlängning av den. Även i de sociala medierna är hon mer känd som “La Linda”.

“Allt jag lärt mig under åren som bloggare och som aktiv på sociala medier, samt de kontakter jag skapat där, kommer att vara till stor hjälp för både mig och mina kunder. Därför känns det naturligt att hålla fast vid mitt personliga varumärke och jobba vidare med det”.

Tjänsterna som La Linda PR kommer att erbjuda är dock fortfarande desamma. Fokus ligger på digital marknadsföring men även traditionell PR får en liten bit av kakan.

Linda Hörnfeldt är i botten webbdesigner och senare utbildad webbredaktör och har de senaste sex åren arbetat med webb- kommunikation och PR av olika slag.

La Linda PR’s kunder innefattar och har innefattat företag som Efva Attling Stockholm, Stockholms filmfestival samt arbete med varumärken som Vivienne Westwood, Moschino och Viasat.

Be Sociable, Share!
||||| 2 Gilla! |||||

Leave a Comment.