Video: Content Marketing som proaktiv kundservice

Välkommen till en föreläsning med undertecknad om Content Marketing som proaktiv kundservice! Jag skulle egentligen ha hållit den här på SSMX som tog plats i lördags men var tvungen att ställa in på grund av sjukdom. Så nu får ni alla avnjuta spektaklet på nätet istället!

Jag ber er ha överseende med eventuella cirkuskonster, jag är ny på detta.

Be Sociable, Share!
||||| 2 Gilla! |||||

2 Comments

 1. Hej Linda!
  Toppenbra video, även om man kan content marketing så kan man alltid lära sig mer – och det gjorde jag nu. Skoj! (det roliga var också att jag DIREKT sökte upp Skin city för jag blev så sugen på det där hudtestet…!)

  Hade varit kul att se, antingen i videoform eller text, vad (dina?) kunder/företag fått för gensvar eller genomslag på sin content marketing. Behöver ju inte nödvändigtvis handla om att mäta det i pengar, utan kan vara intressant att se kundernas/besökarnas reaktioner.

  Hoppas det kommer fler videos, du var supergrym!

  (har förresten följt din blogg i åååååår och gillar den så 🙂

  Reply
  • Hej Camilla! Tack så rackarns mycket för din fina feedback, jag blev så himla glad!

   Och tack för ditt tips på uppföljare, ska fnula lite på den. Video är kul, det gör jag nog om! 🙂

   Reply

Leave a Comment.