PR för mig står för Personliga Relationer. Det må låta klyschigt men det är vad jag eftersträvar. Att ditt varumärke på nätet inte bara ska bli ett namn, en logga och en anonym röst. Det ska bli en känsla av trygghet, av att du som varumärke faktiskt bryr dig om dina kunder, ser dem, lyssnar på dem och uppskattar dem. För när det står mellan dig och en konkurrent med liknande produkter, då kommer kunden välja det märke som de “gillar”. Så enkelt är det.

Nu ska jag berätta för dig vilka tjänster jag kan erbjuda dig för att hjälpa dig med att lyckas. Självklart kan dessa kombineras efter dina behov, både kortsiktigt och långsiktigt.

Content Marketing

I grunden handlar Content Marketing (eller innehållsmarknadsföring) om att skapa engagerande innehåll som är till nytta för kunden. Men hur gör man då det? Först ställer vi oss själva några frågor.

 • Vad? Vilken slags innehåll kan du producera runt ditt varumärke och dess story? Innehåll kan vara allt från en bild eller en video till ett blogginlägg, en tävling eller en infographic. Vad funkar för ditt varumärke och din historia?
 • Var? I vilka kanaler ska du sprida ditt innehåll? Är det bloggare du vill jobba med eller ska ditt huvudsakliga fokus vara din egen Facebooksida?
 • Hur? Vem ska producera innehållet? Du behöver en plan för hur innehållet ska produceras och vilka som ska sprida det. En PR-plan är ett måste för att få strategin för din innehållsmarknadsföring i rörelse!

Och sedan då? Utvärdera, analysera och förbered på att göra allt en gång till, den här gången med mer kött på benen och lite bättre!

Social Media & Community Management

I mindre företag kan det vara svårt att motivera rent ekonomiskt att ha en person internt som sköter det dagliga underhållet på de sociala plattformarna. Jag har erfarenheten och kompetensen för att sköta kommunikationen på de sociala plattformarna och vårda era relationer till kunder och ambassadörer.

 • Strategi – Vi synkar samtliga marknadsföringskanaler för att maximera exponering och engagemang.
 • Content – Vilken slags innehåll publicerar ni på sociala medier? Vilken historia vill ni berätta? Jag hjälper er att ta fram innehåll som engagerar (se Content Marketing).
 • Publiceringsplan – Nycklarna till framgång i sociala medier stavas variation och kontinuitet. Med en flexibel publiceringsplan blir arbetet med sociala medier överskådligt och lätt att följa upp.

Social Media Coaching

Likadant upplägg som Social Media Management med skillnaden att du uppdaterar själv dina sociala kanaler och din hemsida och jag bistår med kommentarer, förslag för förbättringar och ändringar på vecko/månadsbasis (beroende på upplägg). Detta är ett budgetalternativ till Social Media Management då jag bistår med en arbetsplan men du själv utför arbetet.

Digital PR och Bloggsamarbeten

För att jobba upp bra samarbeten med bloggare måste man förstå vad som driver dem. Vad de går igång på. Och då hjälper det ju om man har bloggat själv. Det har jag! Med över tio års erfarenhet av den härliga bloggosfären har jag både privat och professionell erfarenhet av detta mystiska medium.

Jag hjälper dig att bli kompis med bloggarna!

E-mail Marketing

Nyhetsbrevet är fortfarande den starkaste kanalen du har när du vill kommunicera direkt med dina kunder. Jag hjälper dig optimera ditt nyhetsbrev, både innehållsmässigt och tekniskt, för en högre öppningsfrekvens, fler klick och i slutändan, fler konverteringar!

Grafisk design

Med en bakgrund inom webbdesign kan vi även hjälpa till med produktion av hemsidor, banners eller annat grafiskt material som ni skulle kunna behöva för er marknadsföring.

SEO

När jag arbetar med content tänker jag alltid på sökmotoroptimering och jobbar med innehållet så att det ska vara tilltalande för Google. Jag kan hjälpa dig att redigera och sökmotoroptimera innehåll inför publicering på din sajt.

Pressbearbetning

Jag har under åren upparbetat mycket goda relationer med moderedaktörer och stylister på Sveriges största magasin och dagstidningar. Till dessa pitchar jag passande produkter med mål att placera dessa i traditionella medier. Passande främst för varumärken inom mode/accessoarsegmentet.

Pressmeddelanden/Copy

Jag har erfarenhet av att skriva pressmeddelanden och hjälper dig gärna med det samt andra slags texter för din sajt och dina sociala kanaler.

 

INTRESSERAD? HÖR AV DIG!

Be Sociable, Share!

1 Comments

 1. Hej, jag tycker att det du gör låter mycket intressant och skulle gärna vilja lära mig mer om hur det funkar och vad man ska göra och inte i bloggen. Kika gärna in på bloggen och maila mig för vidare samarbete.

  mvh,

  Gunilla Asada

  Reply

Leave a Comment.